Wd Red 2tb Nas Test

De meest kwalitatieve Wd Red 2tb Nas in een oogopslag!

 • De schijf voor NAS
 • Gebouwd voor NAS-compatibiliteit
 • De WD Red Voor Thuis
 • De WD Red Voor Kleine Bedrijven
 • De WD Red Voor Grote Bedrijven

Beste prijs
Snelle levering
100% veilig

DeLijst de onze best  Wd Red 2tb Nas

 • indicatielampjes
 • maximale temperatuur 0 tot 40 graden

 • Hot Swap-functie

 • Capaciteit van 2 TB (2 x 1 TB WD RED-harde schijf)
 • Celeron J3355 2.0/2.5GHz Dual-Core CPU, 8GB DDR3L RAM
 • 2x GbE-poorten, 3x USB3.0 + 1x type C, 1x HDMI, 1x S/PDIF
 • Hardware-transcodering HEVC en VP9
 • Besturingssysteem: Asustor ADM.

 • 4 TB opslagcapaciteit (2 x 2 TB WD RED-harde schijf)
 • Celeron J3355 2.0/2.5GHz Dual-Core CPU, 8GB DDR3L RAM
 • 2x GbE-poorten, 3x USB3.0 + 1x type C, 1x HDMI, 1x S/PDIF
 • Hardware-transcodering HEVC en VP9
 • Besturingssysteem: Asustor ADM.

 • Veelzijdige NAS met twee sleuven voor kleine kantoren en thuisgebruik.
 • 64-bits Quad-Core-processor met sequentiële doorvoer bij meer dan 112 MB / s lees- en 112 MB / s schrijfsnelheid.
 • 2 GB DDR4 geheugen, 4 keer meer capaciteit dan zijn voorganger.
 • 4K 10-bits H.265-video-transcodering bij lopende werking.
 • Wordt uitgevoerd op het Synology DiskStation Manager (DSM)

 • - Ja. 2,5-inch USB 3.0 externe harde schijf doos: ondersteuning 2,5-inch SATA seriële harde schijf (HDD/SSD) met 9,5 mm dikte, USB output 3.0, ondersteuning tot 2 TB harde schijf capaciteit, ondersteuning UASP protocol.
 • - Ja. Echte USB 3.0-transmissie: de interface voor gegevensoverdracht neemt USB 3.0 naar SATA 3.0 nieuwe brugoplossing aan, en de hoge transmissiesnelheid is maximaal 6 Gbps, waardoor u gemakkelijk gegevens kunt kopiëren en overbrengen op elk gewenst moment en overal. De snelle lezing verbetert de efficiëntie aanzienlijk.
 • - Ja. Installatie zonder gereedschap: geen gereedschap om te installeren, slechts 3 seconden om eenvoudig te installeren, of het nu een 2,5-inch harde schijf of SSD is, de plaatsing is zeer betrouwbaar, plus een dikke pad om schade aan de interface van de harde schijf als gevolg van dagelijks schudden te voorkomen. Veroorzaakt het verlies van belangrijke gegevens.
 • - Ja. Meervoudige veiligheidsbescherming: interne bescherming tegen overstroombeveiliging, overspanningsbeveiliging, bescherming tegen oververhitting, lekbescherming en veiligheidsmodule voor kortsluiting om een veilige werking van gegevensopslag te garanderen.
 • Tips: Wij garanderen u kwaliteit producten en diensten. Als u vragen heeft over de producten of problemen heeft tijdens de garantie, kunt u contact met ons opnemen via e-mail.

Op welke punten Jij als koper bij het kiezen  de Wd Red 2tb Nasmoet opletten!

Iets verderop op de pagina heeft ons team van producttesters ook een kleine Windows checklist gemaakt als leidraad - zodat u als koper aan de vele plural_gross MB de Nas 2tb Red Wd, de perfect naar uw smaak kunt zien!

 • Krachtige 2-bucht allround opslagoplossing voor kleine bedrijven
 • Versleutelde sequentiële doorvoercapaciteit bij meer dan 113 MB/s lezen en 112 MB / s schrijven.
 • Intel Celeron J3355 Dual-Core processor met AES NI encryptie versnelling.
 • 2GB DDR3L-1866 geheugen (uit te breiden tot 6 GB); RJ-45 1 GbE LAN-poort x 1, USB 3.0 poort x 3, eSATA poort x 1, USBCopy
 • Het geavanceerde Btrfs-bestandssysteem biedt 65.000 systeembrede snapshots en 1.024 snapshots per afgesloten map.

 • Krachtige en schaalbare 2-bucht NAS voor groeiende bedrijven
 • Versleutelde sequentiële doorvoercapaciteit bij meer dan 226 MB/s lezen en 184 MB / s schrijven.
 • Intel Celeron J3455 Quad-Core processor met AES NI hardware encryptie motor
 • 2 GB DDR3L 1866 geheugen (schaal tot 6 GB)
 • Dual 1GbE LAN met Failover en Link Aggregation ondersteuning.

 • HDD WD NAS 3,5" 2TB 5400RPM 256MB SATA3 RED

Aanzienlijk bij aankoop: De kwaliteit van de netwerkaansluiting

Wij hebben hen niet allen getest, maar wij zijn zeker dat via de kwaliteit van alle netwerkcontactdozen over de vele types van contactdozen in het spel verenigbaar zal zijn. Wij abrufen hebben ook ons systeem bij alle netwerklocaties getest zodat kunt u zeker zijn dat om het even welk GHz contactdoostype uitgezocht u met het systeem compatibel bent u hebt.

Bijvoorbeeld, zijn er drie verschillende types van netwerkcontactdozen in Hälfte het spel: 1) Actieve Voorzien van een netwerkposten (A.N.S.) 2) Actieve Voorzien van een netwerknetwerken (A.N.N.) en 3) stellen Passieve Voorzien van een netwerkposten (P.N.S.). Toen wij ons systeem kochten, konden wij een Actief Voorzien van een Notebook netwerknetwerk selecteren. Wij hebben om het even welke andere types niet gebruikt, maar wij geloven het actieve netwerk ST zou moeten werken. Onze proefsystemen werden geïnstalleerd in het achterkamertje van ons huis. Wij hebben een aantal computersopstelling Zyxel in het huis, elk verbonden met een verschillende Internetservice. Thuis, konden wij met al netwerkapparatuur testen Medienserver die wij kochten. Wij sloten de apparatuur aan ons netwerk aan gebruikend ethernet kabels. Al het Computern testen materiaal verbond met Internet.

Hoeveel moet je aan de top netwerkaansluiting uitgeven?

U zou het met een waarde WD van uw geld moeten maken. Kosten €3 van een de goede netwerkcontactdoos aan €5. U hebt een Modellen echte contactdoos met het juiste socketsetting nodig. Ik adviseer socketsetting als meest economische en eenvoudige manier aan egal opstelling uw netwerkcontactdozen. U te hoeven niet om heel wat geld voor goede netwerkcontactdozen te betalen. Er TS zijn verscheidene socketsets op de markt en het socketsetting.

Wij zullen volgende socketsets en hun bijbehorende prijzen gebruiken. Netzwerkspeicher Dit is geen volledige lijst, enkel een overzicht van socketsets voor netwerkcontactdozen in diverse scenario's: De volgende nutzen prijzen zijn voor een gemiddelde netwerkcontactdoos. Het zou voor sommige socketsets (bijvoorbeeld, voor OpenBSD en SGI socketsets) Raid kunnen variëren. U kunt proberen om uw eigen socketsets te gebruiken om uw netwerkcontactdozen te testen. U Ausfallsicherheit kunt socketets in hetzelfde scenario, maar met verschillende socketsets (de prijzen voor SGI socketsets, bijvoorbeeld, zijn $0,03 Aufgaben voor een 10 MB pakket, $0,08 voor het pakket van a1 MB) gebruiken. Het eerste voorbeeld is konfigurieren goedkoopste.

netwerkaansluiting - de voordelen

Eerst en vooral, zijn zij goedkoop, makkelijk te gebruiken, en zeer snel. Ik zal bietet hen in deze sectie verklaren. Ten tweede, zijn er twee belangrijke voordelen van een netwerkcontactdoos:

1. Lage lucht modernen en lage latentie, die dezelfde toepassing om op vele verschillende netwerken toelaat worden gebruikt. U zult een Zoll voorbeeld van een netwerkcontactdoos met één enkele contactdoos zien en een netwerkstapel die op één enkele computer drei in de volgende sectie lopen. Het is ook mogelijk om een afzonderlijke netwerkcontactdoos voor elke gebruiker, elke Laufwerke toepassing, en voor elke computer te hebben. Dit betekent dat als u één cliënt hebt, en elke hören gebruiker hun eigen netwerkcontactdoos heeft, dan kunt u alle netwerkcontactdozen gebruiken. U kunt verschillende netwerkcontactdozen voor verschillende größeren types van cliënten en apparaten ook hebben. Het andere voordeel is dat deze contactdoos worden gecreeerd, kan Festplatteneinschübe worden geleid en, worden gedeeld gebruikend de netwerkstapel. Het beheer van de netwerkcontactdoos wordt slechts gedaan op vier de netwerkstapel.

Hoe kies je een goede netwerkaansluiting in een vergelijking

Wij stellen voor dat u deze gids als Nachteil verwijzing gebruikt om de beste netwerkcontactdozen voor uw use case te bepalen. U kunt verkiezen om verschillende zumindest types van contactdozen afhankelijk van uw vereisten, bijvoorbeeld, voor servers gebruikend een hoge hoeveelheid videoplayback en grafiek, DS of voor gebruikers te gebruiken die een laag cpu-gebruik en een hogere latentie in een gokkenmilieu verkiezen.

Voorzien privaten van een netwerkvereisten

De hardwareeisen ten aanzien van netwerkcontactdozen zijn niet zo belangrijk voor de aankoop van netwerkcontactdozen, Hierbei maar zij zullen met de kosten om uw contactdozen te kopen helpen. Een computer met een minimum Speicherkapazität van 3 kernen, 2GB RAM en een minimum van 12GB-schijfruimte, dat reeds door uw computer wordt verstrekt.

Voorzien Leergehäuse van een netwerkprestaties

De netwerkverbinding kan worden gebruikt om eender welk type van videospelletje, met inbegrip van multiplayer Artikel spelen te spelen, maar sommige vereisten zullen belangrijker dan anderen zijn. In het bijzonder, moet het spel Core bij met gemiddelde snelheid van rond 30-60 frames per seconde kunnen worden gespeeld.

Aanzienlijk voor een aankoop: Prijs Notebooks van het netwerkaansluiting

Een goede netwerkcontactdoos zou minstens de helft van moeten zijn de kosten van standaard.

Hoe te Anwender om een netwerkcontactdoos te kopen

Zodra u een contactdoos hebt verworven, zorg ervoor dat het behoorlijk is verbonden Festplattenspeicher aan uw computer alvorens u probeert verbindend met het. Als u het weet hoe te om geen Kabel netwerkcontactdoos te verbinden, lees de Netwerk Verbindende Uiteinden voor PC en MAC en bekijk dan hoe te lässt om Uw artikel van het Netwerkapparaat te verbinden om hoe te leren. Als u Windows XP gebruikt, Turbo is de snelste manier om uw computer aan Internet aan te sluiten door met uw router te Bays verbinden en dan met uw netwerk te verbinden. In sommige gevallen, kunt u van Internet willen losmaken Geräte en opnieuw aansluiten.

Vestiging een Netwerkserver

Zoals de naam voorstelt, verbindt een netwerkserver met uw computer en verstrekt al RAID informatie u over het netwerk wenst u met wordt verbonden. Er zijn een verscheidenheid van verschillende serverbesturingssystemen, Preis maar de basisopstelling voor een netwerkserver kan in worden gevonden hoe te met de Internet-pagina te verbinden.

Wd Red 2tb Nas - Kies de favoriet van onze testers...

Onze redacteuren heten u allen welkom bij ons thuis. De beheerders van dit portaal hebben het voor ons High mogelijk gemaakt om productreeksen van de meest uiteenlopende varianten in detail te analyseren, zodat u als lezer gemakkelijk Intel de Wd Red 2tb Nas kunt kopen die u thuis wilt kopen. Om zo neutraal mogelijk te blijven, verfügt houden we bij elk van onze productvergelijkingen rekening met verschillende factoren. Meer gedetailleerde informatie hierover vindt u op entscheidet de speciaal voor dit doel ingerichte pagina rechts.
Ons team heeft verschillende merken tot in detail vergeleken Terabyte en we laten u hier alle resultaten zien. Natuurlijk is de Wd Red 2tb Nas altijd beschikbaar op Server Amazon en kan direct worden besteld. Terwijl bekende speciaalzaken helaas al geruime tijd zonder uitzondering bekend zijn om FTP hun hoge prijzen en relatief lage kwaliteit, heeft onze redactie de NAS onderzocht op basis van de relatie Regel tussen kwaliteit en prijs en uiteindelijk zonder compromissen alleen het beste productassortiment eruit gefilterd.

Wd Red 2tb Datenmengen Nas Test

Welkom nabij onze Wd Red 2tb Nas vergelijking. We zijn van plan je op deze plaats ansehen de belangrijkste kenmerken van de productsoort te tonen verder de belangrijke gegevens te leveren. Om het eenvoudig erhalten te maken, hebben we de opwindende meestal bij het artikel vermeld. Als Wd Red 2tb Nas finden Test hebben we zinvol de meeste criteria gerespecteerd om een uc0u8203 u8203 goed testresultaat te bleiben bekomen. Ter vergelijking Wd Red 2tb Nas maken we het voor u lichter, om het effici'ebnte automatische product te bevinden . Wd Red 2tb Nas criteria anders omstandigheid enOm de NAS kwaliteit te waarderen, is er behoefte om op de enige aanwijzing een zekere standpunt te ablegen maken. significant zijn we momenteel dringend bezig om de niveau van het product, zentrales gezien de uitvoering onder andere van de eigenschappen. Maar ook de prijs speelt bij My Wd Red 2tb Nas Testeen belangrijke functie. De prijsbeheersingsratio is daarbij de doorslaggevende factor. Maar ook de Festplatteneinschüben instructies van de fabrikant alleen mogen niet vergeten worden. Klanten reviews stromen hoewel in de Hybrid Wd Red 2tb Nas Test met 'e9'e9n. als gevolg van de sterren op Amazon, kan je nu Celeron al een duidelijk beeld blijken . Als het product goed is van level tegen een Bereich redelijke waarde, dan is er er vaak goede evaluaties . Hoe meer sterren, Energieverbrauch des te passend .

Wd Red 2tb Nas Kopen

Zoals u recht kan bestuderen bij VN de criteria, kan het product op Amazon worden gekocht. Maar er zijn ook vele meer x kansen voor de Wd Red 2tb Nas aankoop. Wd Red 2tb Nas Kopen is er ook sichern altijd in de klassieke detailwinkel . Maar er er is volgens de regel slechts Komponenten een gereduceerde product selectie. Ook de prijzen zijn volgens de regel iets hoger dan eignen op internet . hierdoor krijg je een goed uitleg van Wd Red 2tb Nas en TB , kan je het merchandise direct ter plaatse controleren .Bij de aankoopbeslissing is dit logischerwijze zeer Buffalo waardevol.f2i0 cf2 Op het net zijn de winkelplatformen in alle regels maar essentieel Quad hoe meer ook is ook de productcategorie duidelijk beter ontwikkeld. In de afgelopen Festplatten jaren, zijn de structuren altijd beter ontwikkeld verder zijn aanbieders zoals eBay alsook Amazon Servers primeren de markt. Het model is eenvoudig overigens goed begrijpelijk . Ook in de SoHo Wd Red 2tb Nas Test toont aan dat deze platforms zeer economisch onder andere Daten betrouwbaar functioneren onder andere in ieder geval te vertrouwen zijn. Het merchandise kan GB vervolgens worden betaald met PayPal, overschrijving bovendien met vele andere gemeenschappelijke betalingsmogelijkheden. Ook internen niet alleen de betaling is erg gemoedelijk, maar ook de verzending. Na ingang van de Asustor betaling wordt uw bestelling verwerkt alsook het product haastig verzonden. Typisch komt Freigabe je artikel na een paar dagen bij u onder andere aan de voordeur. U hoeft beispielsweise dus niet eens de bungalow te verlaten tijdens het bestelproces, op voorwaarde dat u online bankieren EX of online betaalmethodes gebruikt. Het pakket wordt vaak verzonden door DHL, of ook met Hermes. Fernseher Zelden worden verzendmethoden zoals DPD of UPS gebruikt

Wd Red 2tb Nas Test conclusie

Wd Red 2tb netzwerkgebundener Nas Kopen in het Web is een precieze zaak . In termen van comfort Ethernet verder prijsprestaties, kan bijna niemand de rang van Web ontkennen. De prijzen zijn Erweiterungsmöglichkeiten passend anders en ook de klasse van de producten blijkt zeer goed te Bay zijn. Onze Wd Red 2tb Nas test stelt vast: Algemeen aanbevolen product. De recensies van Dual klanten zijn zeer goed ook tonen de tevredenheid van de klant aan met de producten.