Wat is de beste online winkel voor netwerksockets?

Olivia de Wit

Ik heb geen idee. Ik lees graag wat mensen te zeggen hebben. En ik denk dat is waarschijnlijk de beste manier om netwerk sockets te begrijpen, naar mijn mening. Gleichermaßen mag Sierkussen Velvet einen Testlauf sein.

In mijn ervaring is er een aantal goede informatie die er zijn. Zo is het Nederlandse netwerkcontactenportaal Netwerkkompleidigheid best goed. De portal is beschikbaar voor zowel Windows als Mac OS X. Ik gebruik dat portaal en ik denk dat het de beste manier om te leren over netwerk sockets. Het portaal bestaat al sinds 1997 en heeft veel gratis bronnen voor netwerkcontactinformatie. Ik persoonlijk gebruik het omdat ik graag nieuwe dingen te leren en ik hou van wat ik heb geleerd met anderen te delen. Ik vind het ook leuk dat het portaal de meest up-to-date informatie heeft over netwerkprotocollen die ik gebruik en ik kan gewoon de lijst met bronnen controleren en naar de volgende bron gaan. Het Netwerkkompleidigheid portaal heeft veel goede middelen. De portalen zijn allemaal over leren en leren is gratis. De portal zal een paar dagen uit zijn voor onderhoud, dus als u netwerkcontacten wilt leren, moet u een andere portal gebruiken. Neem de tijd om te kijken naar de verschillende portal als u geïnteresseerd bent in het leren van netwerk sockets.

Als u informatie nodig hebt over een specifiek protocol, u de pagina van het protocol bezoeken en meer informatie over dat protocol vinden. Op deze manier u eenvoudig achterhalen wat u in een netwerkaansluiting moet gebruiken. Sommige van deze pagina's zijn al zeer nuttig en ze zijn hieronder vermeld. Als u een link naar de pagina nodig hebt, laat dan een bericht achter met de URL van uw browser, en ik zal deze toevoegen aan de lijst. Om te leren over een bepaald protocol, stel ik voor het gebruik van een tool als Nethack. Ik beveel de gratis versie van dit programma. Ook netwerkaansluiting is een begin waard. Als u niet weet over deze tool, het is een zeer krachtig hulpmiddel om te leren over netwerkprotocollen. Het is mogelijk om een aantal zeer complexe programma's te schrijven met Nethack. Een tool als Nethack zal u helpen om te zien welke protocollen worden geïmplementeerd in een bestand.

Dit is mijn website. Het is een directory met een aantal netwerktoepassingen en -bestanden. Hier vindt u vele programma's en games: Nethack, Zork, Dwarf Fortress, Cabbage Patch, Hex, Space Hack, en een aantal andere programma's. Er is ook een directory van andere software: Java, JavaScript, PHP, enz. U ook meer lezen over mijn werk. U ook mijn software uit mijn webwinkel. De webwinkel is niet in het Nederlands, maar je er heen gaan door op de onderstaande knop te klikken. U ziet de lijst met items en een aantal links naar meer informatie over wat er is opgenomen.

Als u vragen of opmerkingen over alles wat ik schrijf op deze blog, bent u van harte welkom om contact met mij op dit adres of op een van de manieren waarop u in staat zijn geweest om. Ik zou ook graag willen weten of er iets is wat je zou willen zien in een toekomstige post, en ik zal het beschikbaar voor u zo snel als ik kan.