Wat is de beste leeftijd om netwerksockets te kopen?

Olivia de Wit

Koop wat je wilt en wanneer je het leuk vindt. Ik wil stopcontacten kopen als ik graag de socket zelf. In mijn geval is dat een netwerkaansluiting met een snelle Ethernet-poort. U zelfs sockettypes kiezen op basis van uw persoonlijke voorkeur. In deze blogpost zal ik u enkele basisprincipes van het kopen van netwerkcontacten en een paar uiteinden uitleggen u gebruiken om de beste contactdozen voor u te vinden.

Deze blogpost helpt je ook om aan de slag te gaan met netwerken op Windows.

Netwerken op Windows kan worden gedaan met een netwerkadapter of een netwerkadapter en netwerkadapterprogramma. Voor deze tutorial, zal ik met behulp van een USB-netwerkadapter. Dit is een geweldige manier om netwerkwerk te doen. Het is ook eenvoudig te installeren, omdat Windows het stuurprogramma installeert. Echter, sommige mensen nog steeds de voorkeur aan het gebruik van drivers, en dat is ook mogelijk op Windows. Ik zal u laten zien hoe u Windows gebruiken om een USB-netwerkadapterprogramma te installeren en ook hoe u de netwerkadapter instellen om met een Windows-machine te werken. Voordat we verder gaan, moet u al de aansluitingen voor de netwerkadapter hebben gemaakt. In Windows 7 vindt u apparaatbeheer in het menu Start (zoek naar Apparaatbeheer). U apparaatbeheer openen door op de startknop in de rechterbenedenhoek van het scherm te klikken. De lijst aan de linkerkant bevat de apparaten. Als u een netwerkadapter wilt aansluiten, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u Eigenschappen in het contextmenu. Klik onder Netwerkadapter op het apparaatpictogram. Hier vindt u een lijst van de adapters en de lijst met aangesloten stopcontacten. Klik naast De adapter van het Netwerk op de verbinding Geavanceerd om de details te krijgen. Klik op het tabblad Geavanceerd op de knop Geavanceerd. Hier u de details van een netwerkadapter wijzigen. Als Folge ist es wahrscheinlich stärker als Maxiaxi Microfoon. Op het tabblad Details kan ook worden geklikt om meer informatie over de adapter te krijgen, zoals de verbinding, naam, beschrijving, snelheid en nog veel meer. Klik op de knop Details weergeven. Het zal dan de aansluitingsinstellingen op deze adapter weergeven. In mijn geval heet de adapter 'Witt'. In het naamveld heb ik de naam veranderd in 'netrw'. Klik op de knop Instellen om de naam in de adapter te wijzigen. Ik heb ook het verbindingsveld veranderd in "Local Area Connection" en stel de snelheid in op 10 Mbits/s. Deze adapter heeft geen snelheidsbegrenzer. U deze instellingen alleen wijzigen als de verbinding met de andere kant snel genoeg is. Klik op OK. Nu wordt de nieuwe adapter weergegeven op het hoofdscherm in Netwerkverbindingen. U hebt nu toegang tot de netwerkpoorten van deze adapter via de webbrowser.

Ik wil nu een aantal belangrijke punten in verband brengen. U vindt ze in de volgende tabel: Hier beschrijven we de netwerkconfiguratie van de adapter en enkele van de opdrachten die worden gebruikt om deze te configureren. Nu zullen we je er wat meer details over laten zien. Als gevolg daarvan is het zeker sterker dan netwerkaansluiting. U vindt het onderaan het document. Voordat u het gebruikt, moet u speciale aandacht besteden aan het volgende: - U hebt de juiste software nodig om de voorbeeldprogramma's die in dit document worden geleverd, te bouwen en uit te voeren. Meer informatie over de ontwikkeling van dit document vindt u op deze webpagina.