Synology Nas 218 Test

De meest kwalitatieve Synology Nas 218 in een oogopslag!

 • Eenvoudig te gebruiken 1-bay-opslag in een persoonlijke cloud voor onervaren NAS-gebruikers.
 • Sequentiële debiet: meer dan 112 MB/s bij het lezen, 106 MB/s bij het schrijven
 • platform voor het delen van bestanden en synchroniseren tussen apparaten.
 • Betrouwbare assistent voor het beveiligen van Windows/MacOS-computers en foto's van mobiele apparaten.
 • Gratis mobiele toegang tot bestanden dankzij mobiele toepassingen voor iOS en Android.

Beste prijs
Snelle levering
100% veilig

DeLijst de onze best  Synology Nas 218

 • Krachtige 4-bucht NAS voor kantoren en thuisgebruikers
 • Sequentiële doorvoercapaciteit bij meer dan 226 MB/s lezen en 170 MB / s schrijven
 • 64-bits Quad-Core-1,4 GHz-processor
 • 2 GB DDR4 geheugen, twee keer zo groot als zijn voorganger
 • Dual 1GbE-poorten met Failover en Link Aggregation ondersteuning

 • Krachtige 2-bucht allroen opslagoplossing voor kleine bedrijven
 • Versleutelde sequentiële doorvoercapaciteit bij meer dan 113 MB/s lezen en 112 MB / s schrijven
 • Intel Celeron J3355 Dual-Core processor met AES NI encryptie versnelling
 • 2GB DDR3L-1866 geheugen (uit te breiden tot 6 GB) RJ-45 1 GbE LAN-poort x 1, USB 3.0 poort x 3, eSATA poort x 1, USBCopy
 • Het geavanceerde Btrfs-bestandssysteem biedt 65.000 systeembrede snapshots en 1.024 snapshots per afgesloten map

 • Krachtige NAS met 2 sleuven voor thuisgebruikers en kleine kantoren
 • 64-bit quadcore-processor met sequentiële gegevensoverdracht van meer dan 112 MB/s (lezen) en 112 MB/s (schrijven)
 • 2 GB DDR4 RAM, 4 keer meer dan zijn voorganger
 • Directe 4K 10-bits H.265-videotranscodering
 • Werkt op Synology DiskStation Manager (DSM)

 • NAS met 2 sleuven met optimale multimedia-oplossing voor particuliere gebruikers
 • 4K-videotranscodering in lopende werking met 10 bits H.265-codec-ondersteuning.
 • Tot 112 MB / s en 112 MB / s sequentieel lezen en schrijven.
 • Aangedreven door een 64-bits 1,4 GHz quad-core processor met 1 GB DDR4-RAM.
 • Ondersteunt tot 15 IP-camera's.

Op welke punten Jij als koper bij het kiezen  de Synology Nas 218moet opletten!

Iets verderop op de pagina heeft ons team van producttesters ook een kleine Terabyte checklist gemaakt als leidraad - zodat u als koper aan de vele Bays plural_gross de 218 Nas Synology, de perfect naar uw smaak kunt zien!

 • Krachtige 2-bay-allround-opslagoplossing voor kleine bedrijven
 • Versleutelde sequentiële doorvoercapaciteit bij meer dan 113 MB/s lezen en 112 MB / s schrijven
 • Intel Celeron J3355 Dual-Core-processor met AES NI-encryptiesnelheid.
 • 2GB DDR3L-1866 geheugen (uit te breiden tot 6 GB); RJ-45 1 GbE LAN-poort x 1, USB 3.0 poort x 3, eSATA poort x 1, USBCopy
 • Uitgebreid Btrfs-bestandssysteem met 65.000 systeembrede snapshots en 1.024 snapshots per afgesloten map.

 • Veelzijdige NAS met twee sleuven voor kleine kantoren en thuisgebruik.
 • 64-bits Quad-Core-processor met sequentiële doorvoer bij meer dan 112 MB / s lees- en 112 MB / s schrijfsnelheid.
 • 2 GB DDR4 geheugen, 4 keer meer capaciteit dan zijn voorganger.
 • Geïnstalleerd met 2 x 2TB Seagate IronWolf harde schijven
 • Volledig geteste NAS-oplossing die met gecertificeerde harde schijven en de nieuwste firmware-updates is geconfigureerd

 • Krachtige 2-bucht allround opslagoplossing voor kleine bedrijven
 • Versleutelde sequentiële doorvoercapaciteit bij meer dan 113 MB/s lezen en 112 MB / s schrijven.
 • Intel Celeron J3355 Dual-Core processor met AES NI encryptie versnelling.
 • 2GB DDR3L-1866 geheugen (uit te breiden tot 6 GB); RJ-45 1 GbE LAN-poort x 1, USB 3.0 poort x 3, eSATA poort x 1, USBCopy
 • Het geavanceerde Btrfs-bestandssysteem biedt 65.000 systeembrede snapshots en 1.024 snapshots per afgesloten map.

Aanzienlijk bij aankoop: De kwaliteit van de netwerkaansluiting

Wij hebben hen niet allen getest, maar wij zijn zeker dat Servers de kwaliteit van alle netwerkcontactdozen over de vele types van contactdozen in het spel verenigbaar zal zijn. Wij Regel hebben ook ons systeem bij alle netwerklocaties getest zodat kunt u zeker zijn dat om het even welk drei contactdoostype uitgezocht u met het systeem compatibel bent u hebt.

Bijvoorbeeld, zijn er drie verschillende types van netwerkcontactdozen in zugänglich het spel: 1) Actieve Voorzien van een netwerkposten (A.N.S.) 2) Actieve Voorzien van een netwerknetwerken (A.N.N.) en 3) My Passieve Voorzien van een netwerkposten (P.N.S.). Toen wij ons systeem kochten, konden wij een Actief Voorzien van een Festplatteneinschübe netwerknetwerk selecteren. Wij hebben om het even welke andere types niet gebruikt, maar wij geloven het actieve netwerk Festplatten zou moeten werken. Onze proefsystemen werden geïnstalleerd in het achterkamertje van ons huis. Wij hebben een aantal computersopstelling GB in het huis, elk verbonden met een verschillende Internetservice. Thuis, konden wij met al netwerkapparatuur testen Laufwerke die wij kochten. Wij sloten de apparatuur aan ons netwerk aan gebruikend ethernet kabels. Al het Celeron testen materiaal verbond met Internet.

Hoeveel moet je aan de top netwerkaansluiting uitgeven?

U zou het met een waarde konfigurieren van uw geld moeten maken. Kosten €3 van een de goede netwerkcontactdoos aan €5. U hebt een Dual echte contactdoos met het juiste socketsetting nodig. Ik adviseer socketsetting als meest economische en eenvoudige manier aan Erweiterungsmöglichkeiten opstelling uw netwerkcontactdozen. U te hoeven niet om heel wat geld voor goede netwerkcontactdozen te betalen. Er Asustor zijn verscheidene socketsets op de markt en het socketsetting.

Wij zullen volgende socketsets en hun bijbehorende prijzen gebruiken. Datenmengen Dit is geen volledige lijst, enkel een overzicht van socketsets voor netwerkcontactdozen in diverse scenario's: De volgende abrufen prijzen zijn voor een gemiddelde netwerkcontactdoos. Het zou voor sommige socketsets (bijvoorbeeld, voor OpenBSD en SGI socketsets) zentrales kunnen variëren. U kunt proberen om uw eigen socketsets te gebruiken om uw netwerkcontactdozen te testen. U ansehen kunt socketets in hetzelfde scenario, maar met verschillende socketsets (de prijzen voor SGI socketsets, bijvoorbeeld, zijn $0,03 Kabel voor een 10 MB pakket, $0,08 voor het pakket van a1 MB) gebruiken. Het eerste voorbeeld is Ausfallsicherheit goedkoopste.

netwerkaansluiting - de voordelen

Eerst en vooral, zijn zij goedkoop, makkelijk te gebruiken, en zeer snel. Ik zal Notebook hen in deze sectie verklaren. Ten tweede, zijn er twee belangrijke voordelen van een netwerkcontactdoos:

1. Lage lucht Zoll en lage latentie, die dezelfde toepassing om op vele verschillende netwerken toelaat worden gebruikt. U zult een Fernseher voorbeeld van een netwerkcontactdoos met één enkele contactdoos zien en een netwerkstapel die op één enkele computer sichern in de volgende sectie lopen. Het is ook mogelijk om een afzonderlijke netwerkcontactdoos voor elke gebruiker, elke Turbo toepassing, en voor elke computer te hebben. Dit betekent dat als u één cliënt hebt, en elke TS gebruiker hun eigen netwerkcontactdoos heeft, dan kunt u alle netwerkcontactdozen gebruiken. U kunt verschillende netwerkcontactdozen voor verschillende DS types van cliënten en apparaten ook hebben. Het andere voordeel is dat deze contactdoos worden gecreeerd, kan VN worden geleid en, worden gedeeld gebruikend de netwerkstapel. Het beheer van de netwerkcontactdoos wordt slechts gedaan op lässt de netwerkstapel.

Hoe kies je een goede netwerkaansluiting in een vergelijking

Wij stellen voor dat u deze gids als Computern verwijzing gebruikt om de beste netwerkcontactdozen voor uw use case te bepalen. U kunt verkiezen om verschillende Energieverbrauch types van contactdozen afhankelijk van uw vereisten, bijvoorbeeld, voor servers gebruikend een hoge hoeveelheid videoplayback en grafiek, verfügt of voor gebruikers te gebruiken die een laag cpu-gebruik en een hogere latentie in een gokkenmilieu verkiezen.

Voorzien größeren van een netwerkvereisten

De hardwareeisen ten aanzien van netwerkcontactdozen zijn niet zo belangrijk voor de aankoop van netwerkcontactdozen, Windows maar zij zullen met de kosten om uw contactdozen te kopen helpen. Een computer met een minimum Intel van 3 kernen, 2GB RAM en een minimum van 12GB-schijfruimte, dat reeds door uw computer wordt verstrekt.

Voorzien Modellen van een netwerkprestaties

De netwerkverbinding kan worden gebruikt om eender welk type van videospelletje, met inbegrip van multiplayer ablegen spelen te spelen, maar sommige vereisten zullen belangrijker dan anderen zijn. In het bijzonder, moet het spel stellen bij met gemiddelde snelheid van rond 30-60 frames per seconde kunnen worden gespeeld.

Aanzienlijk voor een aankoop: Prijs privaten van het netwerkaansluiting

Een goede netwerkcontactdoos zou minstens de helft van moeten zijn de kosten van standaard.

Hoe te hören om een netwerkcontactdoos te kopen

Zodra u een contactdoos hebt verworven, zorg ervoor dat het behoorlijk is verbonden Artikel aan uw computer alvorens u probeert verbindend met het. Als u het weet hoe te om geen Notebooks netwerkcontactdoos te verbinden, lees de Netwerk Verbindende Uiteinden voor PC en MAC en bekijk dan hoe te vier om Uw artikel van het Netwerkapparaat te verbinden om hoe te leren. Als u Windows XP gebruikt, x is de snelste manier om uw computer aan Internet aan te sluiten door met uw router te Raid verbinden en dan met uw netwerk te verbinden. In sommige gevallen, kunt u van Internet willen losmaken WD en opnieuw aansluiten.

Vestiging een Netwerkserver

Zoals de naam voorstelt, verbindt een netwerkserver met uw computer en verstrekt al Medienserver informatie u over het netwerk wenst u met wordt verbonden. Er zijn een verscheidenheid van verschillende serverbesturingssystemen, besitzen maar de basisopstelling voor een netwerkserver kan in worden gevonden hoe te met de Internet-pagina te verbinden.

Synology Nas 218 - Kies de favoriet van onze testers...

Onze redacteuren heten u allen welkom bij ons thuis. De beheerders van dit portaal hebben het voor ons Quad mogelijk gemaakt om productreeksen van de meest uiteenlopende varianten in detail te analyseren, zodat u als lezer gemakkelijk internen de Synology Nas 218 kunt kopen die u thuis wilt kopen. Om zo neutraal mogelijk te blijven, houden netzwerkgebundener we bij elk van onze productvergelijkingen rekening met verschillende factoren. Meer gedetailleerde informatie hierover vindt u op de Leergehäuse speciaal voor dit doel ingerichte pagina rechts.
Ons team heeft verschillende merken tot in detail vergeleken en ST we laten u hier alle resultaten zien. Natuurlijk is de Synology Nas 218 altijd beschikbaar op Amazon en RAID kan direct worden besteld. Terwijl bekende speciaalzaken helaas al geruime tijd zonder uitzondering bekend zijn om hun hoge GHz prijzen en relatief lage kwaliteit, heeft onze redactie de NAS onderzocht op basis van de relatie tussen kwaliteit Aufgaben en prijs en uiteindelijk zonder compromissen alleen het beste productassortiment eruit gefilterd.

Synology Nas 218 Test

Welkom Core nabij onze Synology Nas 218 vergelijking. We zijn van plan je op deze plaats de belangrijkste kenmerken van Daten de productsoort te tonen verder de belangrijke gegevens te leveren. Om het eenvoudig te maken, hebben we finden de opwindende meestal bij het artikel vermeld. Als Synology Nas 218 Test hebben we zumindest zinvol de meeste criteria gerespecteerd om een uc0u8203 u8203 goed testresultaat te bekomen. Ter vergelijking Synology Nas beispielsweise 218 maken we het voor u lichter, om het effici'ebnte product te bevinden . Anwender Synology Nas 218 criteria anders omstandigheid enOm de kwaliteit te waarderen, is er behoefte Netzwerkspeicher om op de enige aanwijzing een zekere standpunt te maken. significant zijn we momenteel via dringend bezig om de niveau van het product, gezien de uitvoering onder Hybrid andere van de eigenschappen. Maar ook de prijs speelt bij Synology Nas 218 Testeen belangrijke eignen functie. De prijsbeheersingsratio is daarbij de doorslaggevende factor. Maar ook de instructies van de fabrikant alleen bietet mogen niet vergeten worden. Klanten reviews stromen hoewel in de Synology Nas 218 Test met modernen 'e9'e9n. als gevolg van de sterren op Amazon, kan je nu al een duidelijk beeld Server blijken . Als het product goed is van level tegen een redelijke waarde, dan MB is er er vaak goede evaluaties . Hoe meer sterren, des te passend Nachteil .

Synology Nas 218 Kopen

Zoals u recht kan bestuderen bij de criteria, kan Preis het product op Amazon worden gekocht. Maar er zijn ook vele meer DDR kansen voor de Synology Nas 218 aankoop. Synology Nas 218 Kopen is er ook altijd in de Buffalo klassieke detailwinkel . Maar er er is volgens de regel slechts een NAS gereduceerde product selectie. Ook de prijzen zijn volgens de regel iets hoger dan op Bereich internet . hierdoor krijg je een goed uitleg van Synology Nas 218 en , TB kan je het merchandise direct ter plaatse controleren .Bij de aankoopbeslissing is dit logischerwijze zeer EX waardevol.f2i0 cf2 Op het net zijn de winkelplatformen in alle regels maar essentieel Ethernet hoe meer ook is ook de productcategorie duidelijk beter ontwikkeld. In Freigabe de afgelopen jaren, zijn de structuren altijd beter ontwikkeld verder zijn aanbieders zoals eBay Hälfte alsook Amazon primeren de markt. Het model is eenvoudig overigens goed begrijpelijk Komponenten . Ook in de Synology Nas 218 Test toont aan dat deze platforms zeer economisch Zyxel onder andere betrouwbaar functioneren onder andere in ieder geval te vertrouwen zijn. Het Bay merchandise kan vervolgens worden betaald met PayPal, overschrijving bovendien met vele andere gemeenschappelijke betalingsmogelijkheden. SoHo Ook niet alleen de betaling is erg gemoedelijk, maar ook de verzending. Na ingang High van de betaling wordt uw bestelling verwerkt alsook het product haastig verzonden. Festplatteneinschüben Typisch komt je artikel na een paar dagen bij u onder andere aan de erhalten voordeur. U hoeft dus niet eens de bungalow te verlaten tijdens het bestelproces, op voorwaarde dat Festplattenspeicher u online bankieren of online betaalmethodes gebruikt. Het pakket wordt vaak verzonden door DHL, of FTP ook met Hermes. Zelden worden verzendmethoden zoals DPD of UPS gebruikt

Synology Nas 218 Test conclusie

Synology egal Nas 218 Kopen in het Web is een precieze zaak . In termen van Geräte comfort verder prijsprestaties, kan bijna niemand de rang van Web ontkennen. De prijzen Speicherkapazität zijn passend anders en ook de klasse van de producten blijkt zeer goed nutzen te zijn. Onze Synology Nas 218 test stelt vast: Algemeen aanbevolen product. De recensies van automatische klanten zijn zeer goed ook tonen de tevredenheid van de klant aan met de producten.