Software 3d Printer Test

De meest kwalitatieve Software 3d Printer in een oogopslag!

 • De UP! Plus 2 is een absoluut topapparaat op het gebied van 3D-afdrukken. PP3DP levert bij de UP! Plus2 een kwalitatief zeer hoogwaardige 3D-printer tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Plug & Play via USB, binnen 15 minuten 3D-afdrukken; aansluiting: USB-interface: de afdruktoestel wordt in de printer opgeslagen, voorwaarde: Windows 7, Windows 8/8.1, Mac OSX 10.7 of hoger.
 • Ideaal voor starter – inclusief de set, software: STL 3D-lay-out en printersoftware inbegrepen. Software compatibel met: Windows Vista, 7, 8/8.1 (32 & 64 bit) of hoger, Mac OSX 10.7 of hoger.
 • 3D-print: 140 mm breed x 140 mm diep x 135 mm hoog; kalibratie: automatisch platform kalibreringssysteem; printkop: eenvoudig te verwijderen voor het onderhouden; snelheidsinstelling: snelheid van de afdrukkwaliteit; dikte per laag: 150 micrometer (μ); dikte van de dikte: 0,15 mm / 0,2 mm / 0,25 mm / 0,3mm / 0,4mm
 • Ideaal voor doe-het-zelvers die reserveonderdelen na "printen" willen drukken, zoals tandwielen, tandriemen, pluggen, afdekkingen enz. maar ook geschikt voor hobby zoals modelbouw voor vliegtuig, auto, boot, RC of trein.
 • Met starterpakket: UP! Plus 2 3D-printers, spoel met 0,7 kg ABS plastic wit, USB-kabel (1,50 m), gereedschapskist (handschoenen, spatel, schroevendraaier, cutter met messen, pincet, 3x verwarmbare printplaat, extra clips en houders voor verwarmingsplaat) en voeding

Beste prijs
Snelle levering
100% veilig

DeLijst de onze best  Software 3d Printer

 • Metalen kaart + profiel: de meeste Delta-modellen op de markt gebruiken volledig geprofileerde constructiestructuren en gebruiken een groot aantal open spuitstukken die een korte levensduur hebben. Dit product gebruikt een combinatie van plaatstaal en bovenste en onderste profielen. Stabiel, robuust en duurzaam.
 • Magnetische afzuigplaat: een complete oplossing voor het moeilijke modelprobleem, een nieuw magnetisch drukplatform met magnetische polen, die aan de verwarmingsplaat van het bed bevestigd zijn en het platform van het bed aan de basis warm blijft, gelijkmatig verwarmt.
 • Automatisch dimmen van het matrix type: wordt geleverd met een automatisch nivelleringsapparaat, herkent automatisch de hoogte, een nivellering, kan lang worden gebruikt, lost het probleem van de nivellering.
 • Ingebouwde voeding: in tegenstelling tot sommige fabrikanten op de markt die de voeding op de romp plaatsen, integreert dit product de voeding in de basis van het frame, dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook veilig en betrouwbaar is.
 • Complete opmerking over de machine: de lange installatiestappen, de hele machine wordt zonder montage geleverd. Sluit gewoon de carbonstang en de effecter in de sproeigroep met 6 schroeven aan en je kunt het zelf maken.

 • ♥ Wij garanderen dat onze producten 100% gloednieuw zijn. Eenvoudig te installeren, gemakkelijk te gebruiken thuis.
 • Halfgemonteerd, zeer eenvoudig te monteren hoeft alleen maar 10 minuten te monteren, Eenvoudig ontwerp, eenvoudig te maken, om de omslachtige installatie te voorkomen.
 • Hervatten afdrukken na uitschakeling: CR-10S S5 kan afdrukken hervatten nadat een stroomuitval of een verval optreedt
 • Industriële kwaliteit PCB kan continu afdrukken voor ongeveer 200 uur (onder ideale omstandigheden) met rijpe printtechnologie en stabiele prestaties
 • MK10 Extruder: Een gloednieuwe patentinfrastructuur, die het risico op pluggen en ongewenste spillovers effectief kan verminderen, kan bijna alle verbruiksartikelen op de wereld afdrukken.

 • Veilige verzending
 • Voor meer informatie of productspecificaties, lees de beschrijving hieronder

 • Ondersteunde filament: PLA- verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren
 • Klaar voor gebruik in minuten dankzij gebruiksvriendelijke software en vooraf geïnstalleerde printkop
 • Schoon, stil en gesloten volledig gesloten werkgebied beschermt tegen stof en nieuwsgierige vingers, houdt de temperatuur stabiel en reduceert de geluidsvorming

Op welke punten Jij als koper bij het kiezen  de Software 3d Printermoet opletten!

Iets verderop op de pagina heeft ons team van producttesters ook een kleine swappable checklist gemaakt als leidraad - zodat u als koper aan de vele objects plural_gross de Printer 3d Software, de perfect naar uw smaak kunt zien!

 • Stijl: Cartoon
 • Feestdag:Feest
 • Muziek: Nee
 • Patroon: vouwtype
 • Modelnummer: Halloween wenskaart

 • Stijl: Cartoon
 • Feestdag:Feest
 • Muziek: Nee
 • Patroon: vouwtype
 • Modelnummer: kerstwenskaart

Aanzienlijk bij aankoop: De kwaliteit van de netwerkaansluiting

Wij hebben hen niet allen getest, maar wij zijn zeker dat platform de kwaliteit van alle netwerkcontactdozen over de vele types van contactdozen in het spel verenigbaar zal zijn. Wij ANYCUBIC hebben ook ons systeem bij alle netwerklocaties getest zodat kunt u zeker zijn dat om het even welk the contactdoostype uitgezocht u met het systeem compatibel bent u hebt.

Bijvoorbeeld, zijn er drie verschillende types van netwerkcontactdozen in for het spel: 1) Actieve Voorzien van een netwerkposten (A.N.S.) 2) Actieve Voorzien van een netwerknetwerken (A.N.N.) en 3) Size Passieve Voorzien van een netwerkposten (P.N.S.). Toen wij ons systeem kochten, konden wij een Actief Voorzien van een Metal netwerknetwerk selecteren. Wij hebben om het even welke andere types niet gebruikt, maar wij geloven het actieve netwerk Shop zou moeten werken. Onze proefsystemen werden geïnstalleerd in het achterkamertje van ons huis. Wij hebben een aantal computersopstelling print in het huis, elk verbonden met een verschillende Internetservice. Thuis, konden wij met al netwerkapparatuur testen Creality die wij kochten. Wij sloten de apparatuur aan ons netwerk aan gebruikend ethernet kabels. Al het Weight testen materiaal verbond met Internet.

Hoeveel moet je aan de top netwerkaansluiting uitgeven?

U zou het met een waarde they van uw geld moeten maken. Kosten €3 van een de goede netwerkcontactdoos aan €5. U hebt een Image echte contactdoos met het juiste socketsetting nodig. Ik adviseer socketsetting als meest economische en eenvoudige manier aan Dual opstelling uw netwerkcontactdozen. U te hoeven niet om heel wat geld voor goede netwerkcontactdozen te betalen. Er layer zijn verscheidene socketsets op de markt en het socketsetting.

Wij zullen volgende socketsets en hun bijbehorende prijzen gebruiken. quality Dit is geen volledige lijst, enkel een overzicht van socketsets voor netwerkcontactdozen in diverse scenario's: De volgende filament prijzen zijn voor een gemiddelde netwerkcontactdoos. Het zou voor sommige socketsets (bijvoorbeeld, voor OpenBSD en SGI socketsets) which kunnen variëren. U kunt proberen om uw eigen socketsets te gebruiken om uw netwerkcontactdozen te testen. U each kunt socketets in hetzelfde scenario, maar met verschillende socketsets (de prijzen voor SGI socketsets, bijvoorbeeld, zijn $0,03 can voor een 10 MB pakket, $0,08 voor het pakket van a1 MB) gebruiken. Het eerste voorbeeld is you goedkoopste.

netwerkaansluiting - de voordelen

Eerst en vooral, zijn zij goedkoop, makkelijk te gebruiken, en zeer snel. Ik zal ELEGOO hen in deze sectie verklaren. Ten tweede, zijn er twee belangrijke voordelen van een netwerkcontactdoos:

1. Lage lucht than en lage latentie, die dezelfde toepassing om op vele verschillende netwerken toelaat worden gebruikt. U zult een that voorbeeld van een netwerkcontactdoos met één enkele contactdoos zien en een netwerkstapel die op één enkele computer schools in de volgende sectie lopen. Het is ook mogelijk om een afzonderlijke netwerkcontactdoos voor elke gebruiker, elke LONGER toepassing, en voor elke computer te hebben. Dit betekent dat als u één cliënt hebt, en elke out gebruiker hun eigen netwerkcontactdoos heeft, dan kunt u alle netwerkcontactdozen gebruiken. U kunt verschillende netwerkcontactdozen voor verschillende Off types van cliënten en apparaten ook hebben. Het andere voordeel is dat deze contactdoos worden gecreeerd, kan Informationen worden geleid en, worden gedeeld gebruikend de netwerkstapel. Het beheer van de netwerkcontactdoos wordt slechts gedaan op printhead de netwerkstapel.

Hoe kies je een goede netwerkaansluiting in een vergelijking

Wij stellen voor dat u deze gids als printer verwijzing gebruikt om de beste netwerkcontactdozen voor uw use case te bepalen. U kunt verkiezen om verschillende may types van contactdozen afhankelijk van uw vereisten, bijvoorbeeld, voor servers gebruikend een hoge hoeveelheid videoplayback en grafiek, Deposition of voor gebruikers te gebruiken die een laag cpu-gebruik en een hogere latentie in een gokkenmilieu verkiezen.

Voorzien Ender van een netwerkvereisten

De hardwareeisen ten aanzien van netwerkcontactdozen zijn niet zo belangrijk voor de aankoop van netwerkcontactdozen, Touchscreen maar zij zullen met de kosten om uw contactdozen te kopen helpen. Een computer met een minimum Color van 3 kernen, 2GB RAM en een minimum van 12GB-schijfruimte, dat reeds door uw computer wordt verstrekt.

Voorzien QIDI van een netwerkprestaties

De netwerkverbinding kan worden gebruikt om eender welk type van videospelletje, met inbegrip van multiplayer einkaufen spelen te spelen, maar sommige vereisten zullen belangrijker dan anderen zijn. In het bijzonder, moet het spel mm bij met gemiddelde snelheid van rond 30-60 frames per seconde kunnen worden gespeeld.

Aanzienlijk voor een aankoop: Prijs Excellent van het netwerkaansluiting

Een goede netwerkcontactdoos zou minstens de helft van moeten zijn de kosten van standaard.

Hoe te Kit om een netwerkcontactdoos te kopen

Zodra u een contactdoos hebt verworven, zorg ervoor dat het behoorlijk is verbonden Versand aan uw computer alvorens u probeert verbindend met het. Als u het weet hoe te om geen You netwerkcontactdoos te verbinden, lees de Netwerk Verbindende Uiteinden voor PC en MAC en bekijk dan hoe te microns om Uw artikel van het Netwerkapparaat te verbinden om hoe te leren. Als u Windows XP gebruikt, Printer is de snelste manier om uw computer aan Internet aan te sluiten door met uw router te higher verbinden en dan met uw netwerk te verbinden. In sommige gevallen, kunt u van Internet willen losmaken more en opnieuw aansluiten.

Vestiging een Netwerkserver

Zoals de naam voorstelt, verbindt een netwerkserver met uw computer en verstrekt al credit informatie u over het netwerk wenst u met wordt verbonden. Er zijn een verscheidenheid van verschillende serverbesturingssystemen, Resolution maar de basisopstelling voor een netwerkserver kan in worden gevonden hoe te met de Internet-pagina te verbinden.

Software 3d Printer - Kies de favoriet van onze testers...

Onze redacteuren heten u allen welkom bij ons thuis. De beheerders van dit portaal hebben het voor ons and mogelijk gemaakt om productreeksen van de meest uiteenlopende varianten in detail te analyseren, zodat u als lezer gemakkelijk Save de Software 3d Printer kunt kopen die u thuis wilt kopen. Om zo neutraal mogelijk te blijven, houden area we bij elk van onze productvergelijkingen rekening met verschillende factoren. Meer gedetailleerde informatie hierover vindt u op de layers speciaal voor dit doel ingerichte pagina rechts.
Ons team heeft verschillende merken tot in detail vergeleken en x we laten u hier alle resultaten zien. Natuurlijk is de Software 3d Printer altijd beschikbaar op Amazon en FormLabs kan direct worden besteld. Terwijl bekende speciaalzaken helaas al geruime tijd zonder uitzondering bekend zijn om hun hoge X prijzen en relatief lage kwaliteit, heeft onze redactie de 3D-printers onderzocht op basis van de relatie tussen kwaliteit plastic en prijs en uiteindelijk zonder compromissen alleen het beste productassortiment eruit gefilterd.

Software 3d Printer Test

Welkom Screen nabij onze Software 3d Printer vergelijking. We zijn van plan je op deze plaats de belangrijkste kenmerken van The de productsoort te tonen verder de belangrijke gegevens te leveren. Om het eenvoudig te maken, hebben we Precision de opwindende meestal bij het artikel vermeld. Als Software 3d Printer Test hebben we want zinvol de meeste criteria gerespecteerd om een uc0u8203 u8203 goed testresultaat te bekomen. Ter vergelijking Software 3d of Printer maken we het voor u lichter, om het effici'ebnte product te bevinden . Modeling Software 3d Printer criteria anders omstandigheid enOm de kwaliteit te waarderen, is er behoefte even om op de enige aanwijzing een zekere standpunt te maken. significant zijn we momenteel MK dringend bezig om de niveau van het product, gezien de uitvoering onder printing andere van de eigenschappen. Maar ook de prijs speelt bij Software 3d Printer Testeen belangrijke how functie. De prijsbeheersingsratio is daarbij de doorslaggevende factor. Maar ook de instructies van de fabrikant alleen LCD mogen niet vergeten worden. Klanten reviews stromen hoewel in de Software 3d Printer Test met but 'e9'e9n. als gevolg van de sterren op Amazon, kan je nu al een duidelijk beeld resolution blijken . Als het product goed is van level tegen een redelijke waarde, dan amp is er er vaak goede evaluaties . Hoe meer sterren, des te passend models .

Software 3d Printer Kopen

Zoals u recht kan bestuderen bij de criteria, kan SUNLU het product op Amazon worden gekocht. Maar er zijn ook vele meer Photon kansen voor de Software 3d Printer aankoop. Software 3d Printer Kopen is er ook altijd in de inches klassieke detailwinkel . Maar er er is volgens de regel slechts een around gereduceerde product selectie. Ook de prijzen zijn volgens de regel iets hoger dan op Extruder internet . hierdoor krijg je een goed uitleg van Software 3d Printer en , to kan je het merchandise direct ter plaatse controleren .Bij de aankoopbeslissing is dit logischerwijze zeer best waardevol.f2i0 cf2 Op het net zijn de winkelplatformen in alle regels maar essentieel a hoe meer ook is ook de productcategorie duidelijk beter ontwikkeld. In PLA de afgelopen jaren, zijn de structuren altijd beter ontwikkeld verder zijn aanbieders zoals eBay Leveling alsook Amazon primeren de markt. Het model is eenvoudig overigens goed begrijpelijk DIY . Ook in de Software 3d Printer Test toont aan dat deze platforms zeer economisch PlaySmart onder andere betrouwbaar functioneren onder andere in ieder geval te vertrouwen zijn. Het D merchandise kan vervolgens worden betaald met PayPal, overschrijving bovendien met vele andere gemeenschappelijke betalingsmogelijkheden. with Ook niet alleen de betaling is erg gemoedelijk, maar ook de verzending. Na ingang Type van de betaling wordt uw bestelling verwerkt alsook het product haastig verzonden. pounds Typisch komt je artikel na een paar dagen bij u onder andere aan de were voordeur. U hoeft dus niet eens de bungalow te verlaten tijdens het bestelproces, op voorwaarde dat Resume u online bankieren of online betaalmethodes gebruikt. Het pakket wordt vaak verzonden door DHL, of about ook met Hermes. Zelden worden verzendmethoden zoals DPD of UPS gebruikt

Software 3d Printer Test conclusie

Software printers 3d Printer Kopen in het Web is een precieze zaak . In termen van from comfort verder prijsprestaties, kan bijna niemand de rang van Web ontkennen. De prijzen are zijn passend anders en ook de klasse van de producten blijkt zeer goed is te zijn. Onze Software 3d Printer test stelt vast: Algemeen aanbevolen product. De recensies van But klanten zijn zeer goed ook tonen de tevredenheid van de klant aan met de producten.