Over Olivia de

Olivia de Wit

Ik was geboren en nu levend in Nederland in België. Deze blog is mijn dagelijks werk en het is niet werkelijk over computers. Het is over de verbinding tussen Internet en de maatschappij, maar ik zal het op een toegankelijkere manier doen. Ik ben geinteresseerd in netwerkbeveiliging en ik ben zeer geinteresseerd in informatie over Internet. In deze blog, bekijk ik de veiligheid van Internet, hoe en waarom wij Internet in het algemeen gebruiken, nieuw in dit en hoe het voor dingen wordt gebruikt. Ik zal ook sommige technische details geven, omdat soms de technische details een verschillend perspectief en een verschillend perspectief kunnen geven van wat op Internet gebeurt.

Hoe kan geïmpliceerd ik worden? Het is altijd aardig om iemand te helpen of over iets het interesseren te weten te komen. Het is als een grote gemeenschap die u kan uit helpen. Als u wat tijd hebt te sparen, daal door de blog en laat vallen een commentaar op de dingen u interessant vindt.

Toen ik deze Blog in 2008 begon, wist ik slechts wat ik het wilde zijn – om de enige plaats te zijn waar de mensen over voorzien van een netwerk en de voorzien van een netwerkgemeenschap kunnen leren, en anderen te helpen leren hoe te om hetzelfde te doen! In 2008, schreef ik de eerste post over netwerkcontactdozen. Vandaag schrijf ik de bloggen over voorzien van een netwerk, DNS, OpenVPN, OpenID, IPv6, en andere onderwerpen.

Ik heb heel wat belangen en het idee van het schrijven van een blog over hen is altijd actieve geweest. Ik heb altijd van het leren over nieuwe dingen genoten, maar in 2008 werd deze blog meer dan enkel een manier om over voorzien van een netwerk te leren. Ik dacht ook aan het schrijven over Internet en aan voorzien van een netwerk met andere mensen. Nadat ik van het Mozilla-team lid werd, begon ik over dingen zoals OpenVPN en IPv6 te schrijven, en meer leerde ik over hen, meer opgewekt moest ik hen tot de Mozilla-codebasis bijdragen.

In 2015, werd ik geïnterviewd door het BBC over mijn onderzoek.

Ik stel ook een opstarten in werking, netwerkd (uitgesproken netwerk-D). Wij hebben deze dienst sinds 2010 geleid en vandaag ben ik zeer trots van het. Wij vertrokken als dienst, een manier om onze netwerkservices te testen alvorens een besluit te nemen om een belangrijke netwerkverbetering te doen. Het is ook grote praktijk om uw server te hebben die thuis tijdens de tijd lopen u netwerkonderzoek doet. Wij hebben sommige problemen in de loop van de jaren gehad. Wij hebben een klein insect in ons hulpmiddel. Wij momenteel onderzoeken de worteloorzaak. In 2016, hebben wij een website in onze logeerkamer thuis in werking gesteld. Dit was de eerste keer de wereld ons op een daadwerkelijk netwerk had gezien. Het verkeer was enkel fijn. En de website deed boete, enkel boete. Maar op onze website, wanneer wij verkeer het testen doen, de hele tijd verpletterde de Webserver op ons. Wij zagen heel wat geheugenlekkages.

Mijn motto is het „netwerk is de laatste grens!“ (het eind van de lijn voor me) en mijn blog is over voorzien van een netwerk verwant materiaal en hoe de dingen een zijn veranderd aangezien wij begonnen.

Zo hier is mijn blog, als u lezend houdt van en lezend over dingen, als u in computers bent, dan deze blog is voor u. Ik begon 15 maanden geleden deze blog ongeveer om over computers te spreken die, mijn favoriete onderwerpen linux, open bron, lerend en zijnd geinteresseerd in technologie zijn. Ik begon een blog en begon over netwerkmateriaal te schrijven maar sindsdien heb ik een actievere rol in voorzien van een netwerk verwant materiaal genomen. Zo heb ik sommige artikelen over diverse dingen zoals open bronprojecten geschreven, hoe de dingen en ander materiaal werden gemaakt. Ik schreef ook over sommige dingen die ik zou zijn interessant om in het algemeen te spreken over heb gedacht. Mijn doel was over relevant iets te schrijven, iets die u kunt gebruiken, iets die nuttig is, iets u bij uw volgende voorzien van een netwerk zou willen zien meetup.