Nas Synology Test

De meest kwalitatieve Nas Synology in een oogopslag!

 • Krachtige 2-bucht allroen opslagoplossing voor kleine bedrijven
 • Versleutelde sequentiële doorvoercapaciteit bij meer dan 113 MB/s lezen en 112 MB / s schrijven
 • Intel Celeron J3355 Dual-Core processor met AES NI encryptie versnelling
 • 2GB DDR3L-1866 geheugen (uit te breiden tot 6 GB) RJ-45 1 GbE LAN-poort x 1, USB 3.0 poort x 3, eSATA poort x 1, USBCopy
 • Het geavanceerde Btrfs-bestandssysteem biedt 65.000 systeembrede snapshots en 1.024 snapshots per afgesloten map

Beste prijs
Snelle levering
100% veilig

DeLijst de onze best  Nas Synology

 • Eenvoudig te gebruiken 1-bay-opslag in een persoonlijke cloud voor onervaren NAS-gebruikers.
 • Sequentiële debiet: meer dan 112 MB/s bij het lezen, 106 MB/s bij het schrijven
 • platform voor het delen van bestanden en synchroniseren tussen apparaten.
 • Betrouwbare assistent voor het beveiligen van Windows/MacOS-computers en foto's van mobiele apparaten.
 • Gratis mobiele toegang tot bestanden dankzij mobiele toepassingen voor iOS en Android.

 • De ongecompliceerde privé cloud voor iedereen: je privacy, 24 uur per dag beschikbaar bestandsservice voor het opslaan, delen en beveiligen van persoonlijke gegevens.
 • Gebruiksvriendelijk: de bekroonde DiskStation Manager (DSM) is bijzonder gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen
 • Wrijvingsloze vrijgave: maak toegang tot je gegevens met elke Windows-, MacOS- en Linux-computer of mobiele apparaten.
 • Streaming: geïntegreerde media-server voor het streamen van multimedia-inhoud
 • Beveiliging voor uw gegevens: Bescherm uw gegevens met toepassingen voor Platform-verschillende gegevensbeveiliging

 • Krachtige NAS met 2 sleuven voor thuisgebruikers en kleine kantoren
 • 64-bit quadcore-processor met sequentiële gegevensoverdracht van meer dan 112 MB/s (lezen) en 112 MB/s (schrijven)
 • 2 GB DDR4 RAM, 4 keer meer dan zijn voorganger
 • Directe 4K 10-bits H.265-videotranscodering
 • Werkt op Synology DiskStation Manager (DSM)

 • Krachtige 2-bucht allround opslagoplossing voor kleine bedrijven
 • Versleutelde sequentiële doorvoercapaciteit bij meer dan 113 MB/s lezen en 112 MB / s schrijven.
 • Intel Celeron J3355 Dual-Core processor met AES NI encryptie versnelling.
 • 2GB DDR3L-1866 geheugen (uit te breiden tot 6 GB); RJ-45 1 GbE LAN-poort x 1, USB 3.0 poort x 3, eSATA poort x 1, USBCopy
 • Het geavanceerde Btrfs-bestandssysteem biedt 65.000 systeembrede snapshots en 1.024 snapshots per afgesloten map.

 • Krachtige 4-bucht NAS voor kantoren en thuisgebruikers
 • Sequentiële doorvoercapaciteit bij meer dan 226 MB/s lezen en 170 MB / s schrijven
 • 64-bits Quad-Core-1,4 GHz-processor
 • 2 GB DDR4 geheugen, twee keer zo groot als zijn voorganger
 • Dual 1GbE-poorten met Failover en Link Aggregation ondersteuning

Op welke punten Jij als koper bij het kiezen  de Nas Synologymoet opletten!

Iets verderop op de pagina heeft ons team van producttesters ook een Regel kleine checklist gemaakt als leidraad - zodat u als koper aan de Netzwerkspeicher vele plural_gross de Synology Nas, de perfect naar uw smaak kunt zien!

 • Krachtige 2-bay-allround-opslagoplossing voor kleine bedrijven
 • Versleutelde sequentiële doorvoercapaciteit bij meer dan 113 MB/s lezen en 112 MB / s schrijven
 • Intel Celeron J3355 Dual-Core-processor met AES NI-encryptiesnelheid.
 • 2GB DDR3L-1866 geheugen (uit te breiden tot 6 GB); RJ-45 1 GbE LAN-poort x 1, USB 3.0 poort x 3, eSATA poort x 1, USBCopy
 • Uitgebreid Btrfs-bestandssysteem met 65.000 systeembrede snapshots en 1.024 snapshots per afgesloten map.

 • Veelzijdige NAS met twee sleuven voor kleine kantoren en thuisgebruik.
 • 64-bits Quad-Core-processor met sequentiële doorvoer bij meer dan 112 MB / s lees- en 112 MB / s schrijfsnelheid.
 • 2 GB DDR4 geheugen, 4 keer meer capaciteit dan zijn voorganger.
 • Geïnstalleerd met 2 x 2TB Seagate IronWolf harde schijven
 • Volledig geteste NAS-oplossing die met gecertificeerde harde schijven en de nieuwste firmware-updates is geconfigureerd

Aanzienlijk bij aankoop: De kwaliteit van de netwerkaansluiting

Wij hebben hen niet allen getest, maar wij zijn zeker ansehen dat de kwaliteit van alle netwerkcontactdozen over de vele types van contactdozen in het spel verenigbaar zal DDR zijn. Wij hebben ook ons systeem bij alle netwerklocaties getest zodat kunt u zeker zijn dat om bleiben het even welk contactdoostype uitgezocht u met het systeem compatibel bent u hebt.

Bijvoorbeeld, zijn er drie verschillende Ausfallsicherheit types van netwerkcontactdozen in het spel: 1) Actieve Voorzien van een netwerkposten (A.N.S.) 2) Actieve Voorzien van x een netwerknetwerken (A.N.N.) en 3) Passieve Voorzien van een netwerkposten (P.N.S.). Toen wij ons systeem kochten, konden eignen wij een Actief Voorzien van een netwerknetwerk selecteren. Wij hebben om het even welke andere types niet Zyxel gebruikt, maar wij geloven het actieve netwerk zou moeten werken. Onze proefsystemen werden geïnstalleerd in het achterkamertje Freigabe van ons huis. Wij hebben een aantal computersopstelling in het huis, elk verbonden met een verschillende Internetservice. via Thuis, konden wij met al netwerkapparatuur testen die wij kochten. Wij sloten de apparatuur aan ons Medienserver netwerk aan gebruikend ethernet kabels. Al het testen materiaal verbond met Internet.

Hoeveel moet je aan de Computern top netwerkaansluiting uitgeven?

U zou het met een waarde van uw geld moeten maken. Kosten €3 van een Server de goede netwerkcontactdoos aan €5. U hebt een echte contactdoos met het juiste socketsetting nodig. Ik adviseer FTP socketsetting als meest economische en eenvoudige manier aan opstelling uw netwerkcontactdozen. U te hoeven niet om heel nutzen wat geld voor goede netwerkcontactdozen te betalen. Er zijn verscheidene socketsets op de markt en het socketsetting.

Wij Asustor zullen volgende socketsets en hun bijbehorende prijzen gebruiken. Dit is geen volledige lijst, enkel een overzicht van bietet socketsets voor netwerkcontactdozen in diverse scenario's: De volgende prijzen zijn voor een gemiddelde netwerkcontactdoos. Het zou voor Hybrid sommige socketsets (bijvoorbeeld, voor OpenBSD en SGI socketsets) kunnen variëren. U kunt proberen om uw eigen socketsets Festplatteneinschübe te gebruiken om uw netwerkcontactdozen te testen. U kunt socketets in hetzelfde scenario, maar met verschillende socketsets Artikel (de prijzen voor SGI socketsets, bijvoorbeeld, zijn $0,03 voor een 10 MB pakket, $0,08 voor het pakket TS van a1 MB) gebruiken. Het eerste voorbeeld is goedkoopste.

netwerkaansluiting - de voordelen

Eerst en vooral, zijn zij goedkoop, Daten makkelijk te gebruiken, en zeer snel. Ik zal hen in deze sectie verklaren. Ten tweede, zijn er internen twee belangrijke voordelen van een netwerkcontactdoos:

1. Lage lucht en lage latentie, die dezelfde toepassing om op vele Laufwerke verschillende netwerken toelaat worden gebruikt. U zult een voorbeeld van een netwerkcontactdoos met één enkele contactdoos zien drei en een netwerkstapel die op één enkele computer in de volgende sectie lopen. Het is ook mogelijk vier om een afzonderlijke netwerkcontactdoos voor elke gebruiker, elke toepassing, en voor elke computer te hebben. Dit betekent privaten dat als u één cliënt hebt, en elke gebruiker hun eigen netwerkcontactdoos heeft, dan kunt u alle My netwerkcontactdozen gebruiken. U kunt verschillende netwerkcontactdozen voor verschillende types van cliënten en apparaten ook hebben. Het andere finden voordeel is dat deze contactdoos worden gecreeerd, kan worden geleid en, worden gedeeld gebruikend de netwerkstapel. Het DS beheer van de netwerkcontactdoos wordt slechts gedaan op de netwerkstapel.

Hoe kies je een goede netwerkaansluiting in een Core vergelijking

Wij stellen voor dat u deze gids als verwijzing gebruikt om de beste netwerkcontactdozen voor uw use NAS case te bepalen. U kunt verkiezen om verschillende types van contactdozen afhankelijk van uw vereisten, bijvoorbeeld, voor zentrales servers gebruikend een hoge hoeveelheid videoplayback en grafiek, of voor gebruikers te gebruiken die een laag cpu-gebruik automatische en een hogere latentie in een gokkenmilieu verkiezen.

Voorzien van een netwerkvereisten

De hardwareeisen ten aanzien van netwerkcontactdozen zijn Bereich niet zo belangrijk voor de aankoop van netwerkcontactdozen, maar zij zullen met de kosten om uw contactdozen Notebook te kopen helpen. Een computer met een minimum van 3 kernen, 2GB RAM en een minimum van Geräte 12GB-schijfruimte, dat reeds door uw computer wordt verstrekt.

Voorzien van een netwerkprestaties

De netwerkverbinding kan worden gebruikt om eender Nachteil welk type van videospelletje, met inbegrip van multiplayer spelen te spelen, maar sommige vereisten zullen belangrijker dan Modellen anderen zijn. In het bijzonder, moet het spel bij met gemiddelde snelheid van rond 30-60 frames per konfigurieren seconde kunnen worden gespeeld.

Aanzienlijk voor een aankoop: Prijs van het netwerkaansluiting

Een goede netwerkcontactdoos zou minstens de helft Anwender van moeten zijn de kosten van standaard.

Hoe te om een netwerkcontactdoos te kopen

Zodra u een contactdoos hebt größeren verworven, zorg ervoor dat het behoorlijk is verbonden aan uw computer alvorens u probeert verbindend met Bays het. Als u het weet hoe te om geen netwerkcontactdoos te verbinden, lees de Netwerk Verbindende Kabel Uiteinden voor PC en MAC en bekijk dan hoe te om Uw artikel van het Netwerkapparaat EX te verbinden om hoe te leren. Als u Windows XP gebruikt, is de snelste manier om Raid uw computer aan Internet aan te sluiten door met uw router te verbinden en dan met GHz uw netwerk te verbinden. In sommige gevallen, kunt u van Internet willen losmaken en opnieuw aansluiten.

Vestiging lässt een Netwerkserver

Zoals de naam voorstelt, verbindt een netwerkserver met uw computer en verstrekt al informatie u zugänglich over het netwerk wenst u met wordt verbonden. Er zijn een verscheidenheid van verschillende serverbesturingssystemen, maar Komponenten de basisopstelling voor een netwerkserver kan in worden gevonden hoe te met de Internet-pagina te verbinden.

Nas Synology - Kies de favoriet van onze testers...

Onze redacteuren heten u allen welkom bij ons thuis. De beheerders van dit portaal hebben het voor hören ons mogelijk gemaakt om productreeksen van de meest uiteenlopende varianten in detail te analyseren, zodat u als Aufgaben lezer gemakkelijk de Nas Synology kunt kopen die u thuis wilt kopen. Om zo neutraal mogelijk te Zoll blijven, houden we bij elk van onze productvergelijkingen rekening met verschillende factoren. Meer gedetailleerde informatie hierover vindt sichern u op de speciaal voor dit doel ingerichte pagina rechts.
Ons team heeft verschillende merken tot Festplatten in detail vergeleken en we laten u hier alle resultaten zien. Natuurlijk is de Nas Synology altijd VN beschikbaar op Amazon en kan direct worden besteld. Terwijl bekende speciaalzaken helaas al geruime tijd zonder uitzondering Buffalo bekend zijn om hun hoge prijzen en relatief lage kwaliteit, heeft onze redactie de NAS onderzocht op Erweiterungsmöglichkeiten basis van de relatie tussen kwaliteit en prijs en uiteindelijk zonder compromissen alleen het beste productassortiment eruit GB gefilterd.

Nas Synology Test

Welkom nabij onze Nas Synology vergelijking. We zijn van plan je op Terabyte deze plaats de belangrijkste kenmerken van de productsoort te tonen verder de belangrijke gegevens te leveren. Om Intel het eenvoudig te maken, hebben we de opwindende meestal bij het artikel vermeld. Als Preis Nas Synology Test hebben we zinvol de meeste criteria gerespecteerd om een uc0u8203 u8203 Hälfte goed testresultaat te bekomen. Ter vergelijking Nas Synology maken we het voor u lichter, om het MB effici'ebnte product te bevinden . Nas Synology criteria anders omstandigheid enOm modernen de kwaliteit te waarderen, is er behoefte om op de enige aanwijzing een zekere Notebooks standpunt te maken. significant zijn we momenteel dringend bezig om de niveau Windows van het product, gezien de uitvoering onder andere van de eigenschappen. Maar ook entscheidet de prijs speelt bij Nas Synology Testeen belangrijke functie. De prijsbeheersingsratio is daarbij de doorslaggevende factor. RAID Maar ook de instructies van de fabrikant alleen mogen niet vergeten worden. Klanten reviews stromen Quad hoewel in de Nas Synology Test met 'e9'e9n. als gevolg van de sterren op Amazon, Dual kan je nu al een duidelijk beeld blijken . Als het product goed is van Celeron level tegen een redelijke waarde, dan is er er vaak goede High evaluaties . Hoe meer sterren, des te passend .

Nas Synology Kopen

Zoals u recht Servers kan bestuderen bij de criteria, kan het product op Amazon worden gekocht. Maar er zijn ook Fernseher vele meer kansen voor de Nas Synology aankoop. Nas Synology Kopen is Leergehäuse er ook altijd in de klassieke detailwinkel . Maar er er is volgens de Festplatteneinschüben regel slechts een gereduceerde product selectie. Ook de prijzen zijn volgens de regel TB iets hoger dan op internet . hierdoor krijg je een goed uitleg van Turbo Nas Synology en , kan je het merchandise direct ter plaatse controleren .Bij de aankoopbeslissing Speicherkapazität is dit logischerwijze zeer waardevol.f2i0 cf2 Op het net zijn de winkelplatformen in alle Bay regels maar essentieel hoe meer ook is ook de productcategorie duidelijk Energieverbrauch beter ontwikkeld. In de afgelopen jaren, zijn de structuren altijd beter ontwikkeld verder zijn Ethernet aanbieders zoals eBay alsook Amazon primeren de markt. Het model is eenvoudig overigens besitzen goed begrijpelijk . Ook in de Nas Synology Test toont aan dat deze platforms zeer verfügt economisch onder andere betrouwbaar functioneren onder andere in ieder geval te ST vertrouwen zijn. Het merchandise kan vervolgens worden betaald met PayPal, overschrijving bovendien met vele egal andere gemeenschappelijke betalingsmogelijkheden. Ook niet alleen de betaling is erg gemoedelijk, maar ook de Hierbei verzending. Na ingang van de betaling wordt uw bestelling verwerkt alsook het product SoHo haastig verzonden. Typisch komt je artikel na een paar dagen bij u onder Festplattenspeicher andere aan de voordeur. U hoeft dus niet eens de bungalow te verlaten tijdens het bestelproces, WD op voorwaarde dat u online bankieren of online betaalmethodes gebruikt. Het pakket wordt vaak verzonden netzwerkgebundener door DHL, of ook met Hermes. Zelden worden verzendmethoden zoals DPD of UPS gebruikt

Nas Synology Test abrufen conclusie

Nas Synology Kopen in het Web is een precieze zaak . In termen ablegen van comfort verder prijsprestaties, kan bijna niemand de rang van Web ontkennen. De erhalten prijzen zijn passend anders en ook de klasse van de producten blijkt zeer Datenmengen goed te zijn. Onze Nas Synology test stelt vast: Algemeen aanbevolen product. De recensies van stellen klanten zijn zeer goed ook tonen de tevredenheid van de klant aan met de producten.