Dat is hoe ik test

Olivia de Wit

Wij willen ervoor zorgen dat de hier gepubliceerde artikelen van de nieuwste technologie, de technieken en de hulpmiddelen op ons gebied, ons zo gelieve te laten weten een weerspiegeling vormen of missen wij iets u zou moeten in de blog worden omvat denkt. Als u een artikel aan de blog zou willen toevoegen, tevreden post-it op onze commentarensectie en wij zullen het aan de lijst toevoegen. Als u geen tijd hebt om de post te lezen, kunt u een commentaar bij de bodem van de post verlaten. Gelieve te voegen avatar aan de post toe, die ons zal helpen uw bijdrage erkennen. Als u in de geschiedenis van deze blog geinteresseerd bent, hebben wij ook een pagina waar u meer over de oorsprong van de plaats kunt lezen, en hoe het de plaats wij werd houden van allen. Wij hopen dat deze blog een bron van inspiratie voor andere ontwerpers en ontwikkelaars zal zijn.

Op het eerste gezicht, kijken de contactdoostypes op onze proefsystemen vertrouwd: netwerkcontactdozen, netwerkservices en TCP-contactdozen. Maar er zijn een paar interessante verschillen. Begin met het interessantst: pakkettype

Zoals met de vorige categorie, is de grootste verandering van de vorige categorieën dat wij vereisen nu dat onze contactdozen een daadwerkelijk pakkettype in tegenstelling tot een type zoals „localhost“ of „lokaal“ of een ander generisch „TCP“ vereisen. De pakkettypes zijn een speciaal soort gegevens verbonden aan gegevens over een netwerk dat kan worden overgebracht of worden ontvangen. Het is herinnerend de moeite waard dat TCP-de contactdozen slechts gegevens verzenden, niet pakketten – de gegevens gaan rechtstreeks naar het netwerk. Het enige verschil is dat de pakkettypes ook worden gebruikt om de gegevens te bepalen die in het netwerk – zo in dit geval gaan, zijn de gegevens niet echt van de cliënt aan de server maar het netwerk en de server hebben geen idee over het.

Het is belangrijk om op te merken dat de pakkettypes niet verplicht voor een contactdoos om zijn te functioneren – een contactdoos kan om het even welk soort pakkettypes hebben maar het moet aan de criteria van de „contactdoostype“ definitie voldoen.

Dank aan ons testlaboratorium, u kan de meest bijgewerkte informatie over uw netwerkapparatuur nu hebben. Dit moet niet met de oude „Laboratoria van de Netwerkbeveiligingtest worden verward“ waarvan ik gebruikte om hen in werking te stellen. Ons doel is nuttigere en nauwkeurige informatie, eerder dan om een gezoem tot stand te brengen, een paar krantekoppen en een paar YouTube-video's te verstrekken. In onze tests, hebben wij ook de veiligheid van de diverse internet-protocols, zoals trotse IPsec, PPTP, GRE en OpenVPN.I am kunnen verifiëren om te zeggen dat wij een testlaboratorium voor deze test hebben kunnen samenbrengen. Wij hebben een uiterst goed uitgerust testlaboratorium, dat wordt ontworpen om aan de behoeften van een het groeien laboratorium van de netwerkbeveiligingtest te voldoen. Wij hebben een laboratorium van de netwerkhardware en een klein testlaboratorium met software.