contacteer mij

Olivia de Wit

Neem contact met mij op

Als u contact met mij wilt opnemen, stuur me een bericht op Twitter of Facebook, of schrijf me in mijn e-mail hieronder. Als u vragen heeft over deze of andere onderwerpen, voel je vrij om ze te vragen in de comments sectie. Als u geïnteresseerd bent in meer informatie over het ontwerp van de netwerkaansluitingtest project, of andere interessante dingen die ik doe, kijk dan op deze video die ik heb gemaakt over het onderwerp.

Update: Op 7 november 2018 heb ik een herziene versie van de blog geplaatst met de toevoeging van een nieuwe sectie gewijd aan een meer technische beoordeling van het laatste ontwerp van de W3C-ontwerpaanbeveling voor websocket. Er zijn een aantal dingen die ik niet leuk vind, maar ik denk dat het zal een beter begrip van wat we doen om problemen als deze op te lossen. Voor meer informatie over de huidige status van de W3C ontwerp, en andere onderwerpen die ik heb aangestipt in dit bericht, zie dit gedeelte van de blog. Voor een voorbeeld van hoe de nieuwe functies van deze blog te gebruiken, check out de nieuwe blog-post op WebSocket ontwerp. Ik heb ook een sectie toegevoegd over de staat van web sockets aan de zijbalk van deze blog.

Ik ben altijd blij om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Ik gebruik zowel mijn computer (in Amsterdam, Nederland) als mijn telefoon (in Amsterdam, Nederland) voor mijn werk, dus ik ben meestal in staat om vragen te beantwoorden die zowel op computer als telefoon kunnen worden opgelost (evenals als ik weg ben van de computer). Ik ben altijd beschikbaar om u te helpen met eventuele problemen die je zou kunnen hebben, dus voel je vrij om contact met mij op! Ik heb een uitgebreide kennis over computers en netwerkaansluitingen. Voor meer informatie over mij, mijn blog, en mijn projecten, voel je vrij om de Over sectie van mijn blog te bezoeken. Ik heb een sterke interesse in Linux en ik heb er een paar boeken over geschreven. Ik ben ook zeer geïnteresseerd in Linux servers en in het installeren en gebruiken van Linux servers. Ik heb een diploma in IT Management en ik ben een fervent Linux gebruiker, dus ik zal bereid zijn om uw vragen te beantwoorden over de onderwerpen van de volgende onderwerpen. Ik heb ook voor verschillende graden en graden gestudeerd.

Openingstijden